ʻO kēia hana dumbbell e kuni i nā calories a hoʻohana i ke ʻano ʻo "Juarez Valley" e kūkulu i ka nui o ke kino o luna

I nā mahina mehana, wela paha ka manaʻo o ke ʻoni ʻana i loko o kahi hale haʻuki lehulehu. Akā mai hopohopo, he hopena hou kā mākou.
E puhi i ka lepo ma nā dumbbells ma ka home, e hoʻopili i kahi sunscreen, e mākaukau e puhi i nā calori, a e puhi i ka mea i paʻa i ka lima i kēia kaua pū ʻelele 400+.
E hoʻohana ʻoe i ke ʻano ʻo "Juarez Valley" e hana ai i ʻelua mau hana i hope a hoʻi i hope, a hana i kahi piko metabolic sprint ma waena o nā puni ʻelua, e hoʻonui ana a e hoʻemi ana i ka helu o nā manawa ma ke ʻano "alapiʻi".
E hoʻomaka ʻoe me 20 push-up a me 1 curl, a laila he 50-meter shuttle sprint, a laila 19 push-up, ʻelua curls, a me ka sprint, a laila 18 push-up, 3 curls, a me ka sprint. Aia a hiki i ka 1 pahu paʻi a me 20 wili e haehae i kou ʻili.
E kau i kou mau lima i nā dumbbells, e hoʻomaka me kahi plank ikaika, e kau i kou mau pulima, kuʻekuʻe lima, a me nā poʻohiwi kū i luna, a laka i kou mau lima i waho (A). E kāohi i ka haʻina, pelu i kou kuʻe lima, a hoʻohaʻahaʻa i kou kino a hiki i kou umauma ke pā i ka papahele (B). Pahu i ka pahū a hiki i ka hoʻonui ʻia ʻana o kou kuʻe lima. E hana hou
Ke kū nei, kau i kahi mau dumbbells ma kou mau ʻaoʻao, nā lima e kū pono ana iā ʻoe (A). Me ka hoʻohaʻahaʻa liʻiliʻi, e ʻolokaʻa i kāu mau dumbbells ʻelua a huli i kou mau lima i loko a hiki i kou manamana liʻiliʻi e kokoke i kou poʻohiwi (B). E kaomi maʻaneʻi a hoʻohaʻahaʻa i ke kaumaha ma lalo o ka kaohi, hākōkō me lākou i nā manawa āpau a hana hou.
E hoʻopau i kēlā me kēia puni me ka holo ʻana a ʻae i kou kino e komo i loko o ka frenzy o ka hoʻā ʻana calories. ʻO ka 2 x 25m shuttle pōkole (hoʻi a hoʻi) e hoʻokele iā ʻoe i waho āpau, no laila e hehi i ka mea hoʻokele, e hoʻokiʻekiʻe i kou mau kuli (A) a holo i mua me kou mau lima (B).


Ka manawa Post: Jul-29-2021